Sanja Narić

Sanja je diplomirala 2006. godine na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu te se iste godine zaposlila u Neuropsihijatrijskoj bolnici “Dr. Ivan Barbot” u Popovači gdje i danas radi. Do 2013. godine radila je na Zavodu za forenzičku psihijatriju, a od tada u Poliklinici za dječju i adolescentnu psihijatriju. Također vodi grupnu terapiju na nekoliko bolničkih odjela te biblioterapiju na Odjelu za psihoterapiju. Više od 20 godina kroz redovan i volonterski rad i kontinuiranu edukaciju posvećena je promociji i zaštiti mentalnog zdravlja djece, mladih i odraslih. U kontinuiranoj je edukaciji iz grupne terapije te je educirana u nekoliko psihoterapijskih pravaca, praktičarka terapije igrom, a trenutno i doktorandica Prevencijskih znanosti. Redovito sudjeluje na stručnim i znanstvenim konferencijama.

Suosnivačica je udruge Korak na mjestu koja se bavi pružanjem psihosocijalne podrške s ciljem približavanja terapijskih i savjetodavnih usluga pojedincima i skupinama u riziku, destigmatizacije mentalnih poteškoća i pružanja pomoći i podrške obiteljima djece i djeci s posebnim potrebama.

Živi u Kutini sa suprugom i četvero djece. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, voli šivati, a kao predana zagovornica zero waste životnog stila koristi svaku priliku kako bi vratila novi život otpadu.
 

Mjesto rada:

Psihijatrijska bolnica “Dr. Ivan Barbot”

Poliklinika za dječju i adolescentsku psihijatriju

 

Kontakti:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Elina Petričec

Elina Petričec

Sanja Risek

Sanja Risek

Tihana Novak

Tihana Novak

Kristina Ribarić

Kristina Ribarić

Željka Gregorin

Željka Gregorin

Maja Vučić Blažić

Maja Vučić Blažić