Kristina Ribarić

Kristina Ribarić diplomirala je na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu 2008. godine. 2011.upisala je psihoterapijsku edukaciju iz Kibernetike i sistemske terapije. Tijekom 2009. završila je edukaciju iz Menadžmenta volontera (Koordinator volontera).
Od listopada 2007. zaposlena je u OŠ Ivana Rabljanina Rab kao stručni suradnik socijalni pedagog. Voditeljica je Županijskog vijeća stručnih suradnika edukacijsko-rehabilitacijskog profila u Primorsko-goranskoj županiji. Tijekom godina radila je kao vanjski stručni suradnik Centra za socijalnu skrb (u Zagrebu i na Rabu), Obiteljskog centra, dječjeg vrtića, kao i srednje škole na otoku Rabu. 2008. godine na Rabu je osnovala Udrugu za djecu i mlade Kocka čija je i predsjednica od osnutka te u kojoj je koordinatorica volontera, voditeljica radionica, i provoditeljica brojnih preventivnih aktivnosti kojima Udruga podiže kvalitetu života djece i mladih na otoku.
Općenito je aktivna u nevladinom i neprofitnom sektoru te je od svoje lokalne zajednice 2018. godine nagrađena Plaketom Grada Raba na području civilnog društva, unaprjeđenju volonterskog rada i rada s djecom i mladima. Višestruko je nagrađivana za svoje volonterske angažmane i projekte, a 2015. joj je dodijeljena i nagrada Volonter godine u Primorsko-goranskoj županiji. 2015./16. živjela je na Novom Zelandu i radila u nekoliko dječjih vrtića. Na svojim brojnim putovanjima koristi prilike i za osobni i profesionalni rast i razvoj. Članica je više udruga, stručnih udruženja i povjerenstava.

Mjesto rada:

OŠ Ivana Rabljanina Rab

Stručna suradnica socijalna pedagoginja  

Udruga za djecu i mlade Kocka

Osnivačica i predsjednica

Kontakti:

095.337.73.31

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

https://hr.linkedin.com/in/kristinaribaric

Elina Petričec

Elina Petričec

Sanja Narić

Sanja Narić

Sanja Risek

Sanja Risek

Tihana Novak

Tihana Novak

Željka Gregorin

Željka Gregorin

Maja Vučić Blažić

Maja Vučić Blažić