Slider

Poštovane članice/članovi,

pozivamo Vas na izvanrednu godišnju skupštinu Hrvatske udruge socijalnih pedagoga (HUSP), koja će se održati 6. prosinca 2019. (petak, s početkom u 17:00 sati) u Zagrebu, Edukacijko rehabilitacijski fakultet, Borongajska 83f (dvorana Mljet)

Za Skupštinu je predložen sljedeći Dnevni red:       

  1. Čitanje i usvajanje Dnevnog reda
  2. Izbor zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika
  3. Predstavljanje Strateškog plana za razdoblje od 2020. do 2023.
  4. Usvajanje Strateškog plana za razdoblje od 2020. do 2023.
  5. Usvajanje Operativnog plana za 2020. god.
  6.  Usvajanje Financijskog plana za 2020.
  7. Razno

Molim vas da se, s ciljem osiguranja uspješnog rada na skupštini, odazovete u što većem broju. Nakon skupštine, sve vas pozivamo na neformalno okupljanje da se podružimo, razmjenimo iskustva, novosti i sl! Neformalno okupljanje planiramo oko 19 sati, u Hub Cooltura Pub (https://goo.gl/maps/wwj56Usw3vTejnY66).

Ukoliko se želite aktivnije uključiti u rad HUSP-a, podsjećamo vas da će upitnik za iskaz interesa biti otvoren do 1.12.2019.godine, prijaviti se možete na poveznici: https://bit.ly/2pxZ7FG

Krenimo stvarati snažnu mrežu afirmiranih stručnjaka. Svi su dobrodošli! 

Vaš Upravni Odbor

Poštovani kolege i kolegice,

ponosno objavljujemo da je dana 2.listopada 2019. godine izglasan naš zakon. Tekst zakona možete pročitati na poveznici

 

 

Na izbornoj sjednici skupštine HUSP-a, održanoj 20.ožujka 2019.godine odabrani su novi članovi upravnog odbora. U razdoblju od 2019. do 2023.godine, upravni odbor HUSP-a činiti će: Marko Štengl (predsjednik), Gordana Babić (dopredsjednica), Vesna Vinčić (tajnica), Tena Kostanjšek (rizničarka), Kristina Ribarić, Sanja Orešković Vrbanec i Roberta Brusić Pavičić. Prenosimo pozdravno pismo predsjednika.

Poštovane kolegice i kolege,

Na nedavnoj svečanoj skupštini dali ste nam povjerenje i odgovornost da u idućem mandatu vodimo HUSP najbolje što znamo i na tome vam HVALA. Tek nedavno smo primili i službeno rješenje o početku mandata te krećemo s radom.

Hrvatska udruga socijalnih pedagoga izgrađivala se kroz predan rad svojih aktivnih članova i prethodnih  upravnih odbora te je od osnutka rasla u kompetencijama kako u stručnom tako i u strukovnom smislu i danas je prepoznata i prihvaćena kao relevantan partner u ministarstvima i drugim institucijama.

Pred nama je razdoblje u kojem ćemo osnovati i Komoru što je svakako kruna promoviranja i afirmacije struke, standarda, kvalitete i vrijednosti neke profesije u društvu.

Rezultat je to rada svih članica i članova udruge, upravnih odbora i socijalnih pedagoga koji su podržavali HUSP i uložili puno snage i energije od osnutka do danas. Na ovom mjestu zahvaljujem im se u naše ime na tome. Osmislili su temelje na kojima će struka, bez obzira gdje obavljala djelatnost, živjeti, razvijati se i napredovati.

Pozivamo vas sve da se uključite u rad HUSP-a i svojim doprinosom i angažmanom direktno utječete i doprinesete smjeru kojim ćemo se kao organizacija razvijati u sljedeće četiri godine. Budite glas i mišljenje koje će nas usmjeravati, korigirati i širiti nam vidike u naporima da usmjerimo daljnji rast i razvoj udruge na korist socijalno-pedagoške struke.

Naglasak u radu ćemo staviti i na strateško planiranje. Stoga bismo voljeli čuti vaš glas da HUSP i naše zajedničke aktivnosti provedemo u skladu s potrebama socijalnih pedagoga i struke sukladno sustavu u kojem djelujete.

Još jednom hvala vam na povjerenju i radujemo se zajedničkom radu.

Marko Štengl, profesor socijalni pedagog predsjednik HUSP-a

Poštovane i drage kolegice i kolege,
zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečano obilježavanje 20 godina djelovanja Hrvatske udruge socijalnih pedagoga i godišnju Skupštinu HUSP-a koja će se održati u srijedu 20. ožujka 2019.g. s početkom u 13.00 sati u Hotelu Academia (Ulica Ivana Tkalčića 88, Zagreb).
Prvi dio ovog događanja bit će posvećen svečanom obilježavanju 20 godina djelovanja Hrvatske udruge socijalnih pedagoga uz prigodni program tijekom kojeg ćemo se osvrnuti na ključne trenutke, postignuća i izazove 
u proteklom razdoblju. Rad će se nastaviti na Skupštini koja je izuzetno važna iz razloga što je izborna te će se provesti odabir članova Upravnog odbora.
Kako su odluke koje ćemo na godišnjoj Skupštini donositi vrlo važne za djelovanje HUSP‐a u narednom razdoblju, molimo Vas da se uključite što aktivnije i u što je većem broju.
Iz organizacijskih razloga Vas molimo da svoj dolazak potvrdite do petka 15. ožujka 2019.g. na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Priloženi dokument sadržava plan aktivnosti i prijedlog dnevnog reda Skupštine:
https://drive.google.com/file/d/1w-CiN0aWQpAWY2CHqA8y_ARxYGIuyVj0/view?usp=sharing

Srdačan pozdrav do susreta,
članovi Upravnog odbora HUSP-a