Slider

Poštovane i drage kolegice i kolege,
zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečano obilježavanje 20 godina djelovanja Hrvatske udruge socijalnih pedagoga i godišnju Skupštinu HUSP-a koja će se održati u srijedu 20. ožujka 2019.g. s početkom u 13.00 sati u Hotelu Academia (Ulica Ivana Tkalčića 88, Zagreb).
Prvi dio ovog događanja bit će posvećen svečanom obilježavanju 20 godina djelovanja Hrvatske udruge socijalnih pedagoga uz prigodni program tijekom kojeg ćemo se osvrnuti na ključne trenutke, postignuća i izazove 
u proteklom razdoblju. Rad će se nastaviti na Skupštini koja je izuzetno važna iz razloga što je izborna te će se provesti odabir članova Upravnog odbora.
Kako su odluke koje ćemo na godišnjoj Skupštini donositi vrlo važne za djelovanje HUSP‐a u narednom razdoblju, molimo Vas da se uključite što aktivnije i u što je većem broju.
Iz organizacijskih razloga Vas molimo da svoj dolazak potvrdite do petka 15. ožujka 2019.g. na sljedeću e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Priloženi dokument sadržava plan aktivnosti i prijedlog dnevnog reda Skupštine:
https://drive.google.com/file/d/1w-CiN0aWQpAWY2CHqA8y_ARxYGIuyVj0/view?usp=sharing

Srdačan pozdrav do susreta,
članovi Upravnog odbora HUSP-a

Poštovane kolegice i kolege, članice i članovi HUSP-a,

Sukladno Statutu Hrvatske udruge socijalnih pedagoga (HUSP) pozivamo zainteresirane redovne članice i članove HUSP-a da iskažu svoj interes za sudjelovanje u radu Upravnog odbora HUSP-a u narednom mandatu - od 2019. godine do 2023. godine.

Interes za sudjelovanje u radu Upravnog odbora može iskazati redovni član ili članica HUSP-a osobno ili uz njezinu/njegovu privolu to mogu učiniti drugi redovni članovi HUSP-a.

Izbor članova novog Upravnog odbora HUSP-a provesti će se na Redovnoj sjednici Skupštini za koju ćete pravovremeno dobiti poziv.

Očekujemo prijedlog najmanje jednog predstavnika iz svakog sustava unutar kojeg djeluju socijalni pedagozi.

Molimo Vas da prijave pošaljete na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno do 28. veljače 2019. godine.

Nadamo se Vašem odazivu i aktivnom sudjelovanju!

S poštovanjem,

Tina Peraica

Predsjednica UO HUSP-a

 

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo Vas na raspravu o Nacrtu prijedloga Zakona o socijalnopedagoškoj djelatnosti koja će se održati na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj, dana 12. studenog 2018. godine (ponedjeljak) s početkom u 16.00 sati u dvorani Mljet!

S obzirom da se radi o raspravi vezanoj uz Zakon o našoj djelatnosti, nadamo se da cete prepoznati vaznost ovoga i aktivno se ukljuciti svojim vrijednim prijedlozima i iskustvom!

Svi detalji i sam poziv nalaze se na niže postavljenom linku.

Poziv na raspravu o Nacrtu prijedloga Zakona o socijalnopedagoškoj djelatnosti

Poštovane kolegice i kolege,

prijedlog Zakona o socijalnopedagoškoj djelatnosti je jučer (24.10.) stavljen na e-savjetovanje te rasprava o njemu traje do 16.11.2018.g., a navedeno je dostupno na sljedećoj poveznici: 
https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=9165

Molimo Vas da se aktivno uključite u raspravu te svoje komentare i 
prijedloge dostavite najkasnije do 12.11.2018. na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nadamo se Vašem doprinosu i pozitivnim ishodima vezano uz naš Zakon o 
socijalnopedagoškoj djelatnosti.

 

UO HUSP-a