Elina Petričec

Elina Petričec rođena je 1988. godine u Zagrebu. Od djetinjstva pokazuje zanimanje za ljudsko funkcioniranje i međuljudske odnose, što ju je dovelo do upisa na studij socijalne pedagogije 2007. ERF-u gdje je i diplomirala 2014. godine. Tijekom studiranja je od prve godine volontirala u Udruzi Igra, a zatim i radila kao grupni voditelj na preventivnom programu Modifikacija ponašanja putem igre uz kontinuiranu supervizijsku podršku. Jednogodišnju pauzu tijekom studiranja koristi za život i rad u SAD-u.
Nakon završetka studija seli u Šibenik gdje se zapošljava u Udruzi za promicanje inkluzije kao zastupnica osoba s intelektualnim teškoćama koji koriste uslugu stanovanja uz podršku, a zatim postaje i voditeljica organizacijske jedinice Šibenik.
Povratkom u Zagreb počinje raditi u Centru za obrazovanje odraslih Validus koji provodi formalne i neformalne programe obrazovanja za jačanje profesionalnih kompetencija stručnjaka i organizacija u pružanju i razvijanju usluga u zajednici za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj i regiji. Radi kao
koordinatorica programa obrazovanja odraslih, no i također je i predavač u formalnim i neformalnim edukacijama na temu osobno usmjerenog pristupa, samozastupanja i samoodređenja, aktivne podrške,komunikacije…
Budući da su njeni interesi široko područje, educirala se u području life coachinga, osobno usmjerenog planiranja, kliničke ekspresivne art terapije, obrazovanju odraslih, poduzetništvu i inovativnim strategijama te je trenutno u edukaciji za asistenta za upravljanje projektima.
Osim toga, zanimaju je teme iz područja ljudskih potencijala, mentalnog zdravlja, leadershipa i socijalnog menadžmenta.
Vjetar u leđa daje joj njen čopor koji čine dvije djevojčice, dva psa i mačak.

Mjesto rada:

Centar za obrazovanje odraslih Validus

Kontakti:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Sanja Narić

Sanja Narić

Sanja Risek

Sanja Risek

Tihana Novak

Tihana Novak

Kristina Ribarić

Kristina Ribarić

Željka Gregorin

Željka Gregorin

Maja Vučić Blažić

Maja Vučić Blažić